Missie

Mijn doel is om organisaties te helpen met het verbeteren van de effectiviteit van hun online marketing channels (web, app, SEA & SEO, email, display & social).

Door de juiste combinatie van de nieuwste (bewezen) technologie, data, business insights en strategische visie is het namelijk mogelijk om structureel betere beslissingen te maken met hogere opbrengsten en/of lagere kosten als gevolg. Ik wil en kan organisaties helpen hierin vooruitgang te maken.

Dit doe ik door aan de ene kant de aanwezige data transparant te maken zodat meteen al resultaat geboekt kan worden door verbeterde inzichten.

Aan de andere kant help ik een strategisch plan te ontwikkelen en te implementeren. Ik begeleid de organisatie in haar groei waardoor in de toekomst ‘data-driven’ beslissingen in het DNA van de onderneming kan gaan zitten.

Het ontwikkelen van een strategische visie begint met een assesment van de huidige  online presence en de strategie van de organisatie. De allereerste stap hierin is echter contact met me op te nemen voor een vrijblijvende afspraak…

 

Income per Capita per Neighbourhood in The Netherlands